bewoners

Ik ben Luke en ik ben 18 jaar oud. Ik werk bij Het Eetatelier in Houten. Het leukste vind ik daar om te bakken en het koffiezetapparaat te bedienen. Ik vind het heel gezellig daar en ik heb leuke collega's. Voordat ik hier werkte, had ik een bijbaan bij fruitteeltbedrijf Merkens. Hier plukte ik op woensdagmiddag weleens appels en peren samen met mijn ambulante begeleider. Ik heb op school gezeten bij De Meerklank in Zeist op de Slotlaan. Mijn Hobby's zijn bakken, tuinieren & computeren. Ik maak vaak mijn eigen recepten thuis en dat zijn vooral koekjesrecepten. Verder hou ik erg van comedy. Ik kijk dan ook graag naar Jochem Meijer en Najib Amhali. Ik drink graag koffie met vrienden en collega's. Ik vind het verder leuk om dieren te verzorgen. Ik heb dan ook een eigen aquarium met vier vissen

Hallo, ik ben Milan. Ik ben 18 jaar. Ik hou van muziek. Muziek luisteren, muziekfilmpjes kijken op You Tube. Ik zit op drummen en drum in de Spaghetti Abronara-band.We treden ook op met de band. Ook ga ik graag naar optredens van bands. Verder hou ik van tekenen,schilderen, loomen. Ik hou van lachen en films kijken van o.a. Mister Bean. Ik zit nu nog op school. Ik ga komende maanden 3 dagen stage lopen op de Weteringhoek. Ik vind het daar erg leuk.Mijn lievelingseten is spinazie met gebakken spekjes.

Hallo,

Ik ben Jesper, ik ben 27 jaar en ik werk bij UW-Groen in Utrecht. Dan ben ik druk met schoffelen, snoeien, afval-prikken en werken met de bosmaaier of de bladblazer.

Lekker werken in de buitenlucht.

Klassieke auto's zijn mijn grote hobby en dan vooral de Amerikaanse wagens uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Ik heb een hele verzameling modelauto's.

Verder ben ik ook dol op muziek uit die tijd: Elvis, Jerry Lee Lewis enz. en dan natuurlijk op ouderwets vinyl.

Ik heb er veel zin in om met zijn allen in Axelhof te gaan wonen en leuke dingen met elkaar te doen.

Hallo ik ben Axel en 21 jaar.

Ik houd van computeren en van skieen en fietsen. Graag fiets ik met opa en oma in Oostenrijk op de mountainbike. Ik heb bij het Oude Station gewerkt, waar ik heb geleerd om lekkere appeltaarten te maken.

Nu werk ik bij het Eetatelier op het Rond in Houten. Luke ken ik van de ZMLK school te Zeist en hij werkt nu ook bij het Eetatelier. Straks wonen we samen in AxelHof, waar ik heel veel zin in heb.

 

 

Hoi! Ik ben Dennis.

 

Ik kom uit IJsselstein en ben 22 jaar. Ik heb een moeder, twee vaders en een zusje.

Mijn hobby's zijn koken vissen voetbal en gewoon

een lekker stuk lopen of fietsen. Verder ben ik een gezellige spontane jongen met humor.

Ik houd ook van dieren zoals, honden en katten.

Voor dagbesteding vind ik werken in de horeca of werken bij een supermarkt erg leuk,

ik heb hier al wat ervaring in.

Ik hoop dat we een leuke tijd samen hebben op de AxelHof, ik kijk er naar uit.

 

Groetjes Dennis

Copyright © All Rights Reserved