Over

Wat foto's...

Stichting Axel Hof

Met het opzetten van Stichting Axel Hof willen we doorzetten wat we zijn begonnen; Axel zich laten ontwikkelen binnen zijn eigen mogelijkheden. Door helpen en positief te stimuleren. Kritisch naar mensen die zeggen dat het niet kan. Maar wel realistisch!

 

We willen meer. Wanneer we een woongemeenschap kunnen opzetten dan betekent dat, dat we hetzelfde voor meer mensen kunnen doen. Door de ervaring en de kennis die wij hebben, kunnen we veel betekenen voor anderen, die ook beperkingen hebben.

Vandaar Stichting Het Axel Hof.

 

Stichting Axel Hof Vrienden

De Stichting heeft geld nodig. Veel geld. Het doel van de Stichting is een mooi leven mogelijk maken voor de bewoners van AxelHof. Hoe meer middelen daarvoor zijn, hoe beter.

 

De verzorgers van de kinderen nemen in ieder geval de verantwoordlijkheid op zich om mantelzorger te zijn. Bij het accepteren van een plaats in Axel Hof moet het commitment voor vrijwilligerswerk worden uitgesproken.

 

Maar daarnaast zijn sponsoren en donateurs van harte welkom. Met uw bijdrage kunnen we leuke dingen doen, de krenten in de pap!

Copyright © All Rights Reserved