vrienden

 

Wil je AxelHof helpen? Stuur een mail naar sponsor@axelhof.nl en we nemen contact op.

Vrienden van AxelHof

 

Wilt u ons financieel steunen?

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer

NL35 TRIO 0197 9650 59

van Stichting Axel Hof

 

 

Er zijn al heel veel mensen die vrienden van AxelHof zijn. Mensen die zich belangeloos inzetten om te realiseren dat de groep jong volwassenen die bewoner wil worden, een mooie plek om te leven gaat krijgen.

 

Teveel om op te noemen. Natuurlijk ouders en familie, maar ook veel anderen en iedere hulp is welkom. Een aantal van hen heeft zich op zo een manier ingezet dat ze hier toch een eervolle vermelding krijgen:

 

Rein Raaijmakers, financieel consultant.

Rein heeft in eerste instantie als financiële man de volledige begroting opgezet en is de onderhandelingen met alle financiele instellingen gestart. Geheel belangeloos!

 

Peter Bosschaart, architect.

Na het eerste artikel in het Groentje belde Peter dat hij het een geweldig project vindt en bood aan om geheel belangeloos het bouwproces te begeleiden. De voorlopige functiewijziging en het ontwerp voor de verbouwingen komen van Peters hand.

 

Jolanda van de Land, ondernemer.

Jolanda is een vriendin die zich, toen ze van ons initiatief hoorde, spontaan aanbood om sponsoren binnen te halen. Jolanda heeft een heel groot netwerk en is enthousiast mensen aan het benaderen.

 

 

Vrienden die financieel helpen

Een groot aantal mensen en bedrijven helpen AxelHof ook financieel. Dat is heel hard nodig!!

De financiele hulp kan bestaan uit een donatie of, zoals veel bedrijven die worden ingehuurd doen, door een (soms grote) korting te geven op de normale prijs.

 

Sommige van deze vrienden willen anoniem blijven. Ze hebben bewondering voor wat we doen, zien de noodzaak ervan in en geven uit de goedheid van hun hart.

Sommige vrienden willen wij graag op de website vermelden om een wederdienst te verrichten. Voor een bedrijf is het natuurlijk altijd goed om in het zonnetje gezet te worden:

 

VSB fonds

 

 

 

 

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

 

Bridges Workspaces

Het kantoorgebouw naast de Expo hebben we al diverse malen mogen gebruiken voor gesprekken en bijeenkomsten, waarbij zalen werden ingericht en zelfs catering voorzien werd. Gratis.

 

 

Gideon van Hillo

Gideon gaat als Project Manager de volledige verbouwing begeleiden. Dit betekent veel met de aannemer overleggen, in de gaten houden dat alles op het juiste moment en met goede kwaliteit gebeurt en het proces sturen. Hij doet dit voor de helft van zijn normale vergoeding!

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved